Download Lagu Nella Kharisma - Angen Angen Mp3

Gambar Nella Kharisma - Angen Angen
  • Title : Nella Kharisma - Angen Angen
  • Listen :
  • Size Mp3 : 6.95 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Angen Angen

Nella Kharisma - Angen Angen, Hang isun angen nong rupane
Hang isun angen mandaneo ono ring kene
Hang isun angen mong tekane
Hang isun angen ono dalan ketemune
Keloronan… bebarengan
Sun lan riko sesandhingan
Sun arep-arepaken,
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan
Mesti hang biso ngademi
Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine
Kepingin ati nyawang riko
Kepingin ati selawase dampingono
Kepingin ati yo rosone
Kepingin ati bareng riko selawase
Keloronan…, bebarengan
Sun lan riko sesandhingan
Sun arep-arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan
Mesti hang biso ngademi
Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine
Sun arep-arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan
Mesti hang biso ngademi
Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Angen Angen, Download Lagu imam sudarko , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.95 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru