Download Lagu Nella Kharisma - Ayang Ayang Mp3

Gambar Nella Kharisma - Ayang Ayang
  • Title : Nella Kharisma - Ayang Ayang
  • Listen : 9.6K
  • Size Mp3 : 8.14 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Ayang Ayang

Nella Kharisma - Ayang Ayang, Mung ayang ayang riko
Ayang ayang riko
Hang gemantung nong moto
Nong rino lan wengi
Mung riko hang isun kangeni

*
Mung ayang ayang riko
Ayang ayang riko
Hang nekani ring ngimpi
Tiap nutup moto
Mung rupan riko hang ngatoni

Mageh sing biso
Sun buwang ngilangno roso
Wis kadung jeru ati iki..

Reff :
Sakat riko ngomong arepe ngadoh
Isun wes pasrah mergo isun wis rumongso

Duso hang bengen hang isun lakoni mecahno ati....
Getun sing biso mbaleni cerito
Isun lan riko susah seneng bareng nyonggo
Sakiki mung biso sun bayangno
Ayang ayang ganti ragan riko

Mbalik * ... Reff : ...

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Ayang Ayang, Download Lagu Nella Kharisma - Topic , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 8.14 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru