Download Lagu Nella Kharisma - Bidadari Kesleo Mp3

Gambar Nella Kharisma - Bidadari Kesleo
  • Title : Nella Kharisma - Bidadari Kesleo
  • Listen : 10.3M
  • Size Mp3 : 6.05 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Bidadari Kesleo

Nella Kharisma - Bidadari Kesleo, untumu ono kawate
ono lomboke, ono kangkunge
yen mrenges ketok aslimu
ketok wagumu, ketok mrongosmu

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

sing tenang ben iso mikir
ra usah sumelang, ojo kuwatir
sing penting lurus mlakumu
ayu atimu, ayu sifatmu

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo, solo, solo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Bidadari Kesleo, Download Lagu Danendra Official , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.05 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru