Download Lagu Gerry Mahesa - Dalan Anyar Mp3

Gambar Gerry Mahesa - Dalan Anyar
  • Title : Gerry Mahesa - Dalan Anyar
  • Listen :
  • Size Mp3 : 5.1 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Gerry Mahesa - Dalan Anyar

Gerry Mahesa - Dalan Anyar, kembang tebu sing kabur kanginan
saksi bisu sing dadi kenangan
prasetyamu kui mung kiasan
tresnamu saiki wis ilang

neng dalan anyar koe karo sopo
aku ngerti dewe ning ngarepe mata
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto jogja.
kembang tebu sing ning sawah deso
ora garing nadyan mongso ketigo
tansah eling jamane semono

nganti sepreneng tansa ketok neng moto
neng dalan anyar koe karo sopo
aku ngerti dewe ning ngarepe mata
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto
neng dalan anyar koe karo sopo

aku ngerti dewe ning ngarepe mata
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto jogjo

Search: Download Lagu Gerry Mahesa - Dalan Anyar, Download Lagu Perdana Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.1 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru