Download Lagu Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu
  • Title : Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu
  • Listen : 329.4K
  • Size Mp3 : 5.08 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu

Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu, tak enteni tekanmu
ono ning ngarep motoku

nganti ora iso turu
amergo kangen sliramu

opo kowe isih eling
mbiyen dewe ono hati
tiwas wes setyo ngenteni
jebule kowe wes rabi

wes suwe aku ngenteni kowe
nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
ora awan ora bengi aku mikirke kowe
senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

roso kangen iki malah dadi tatu
mergo kowe sing tak tresno malah ninggal aku
tiwas wes ngenteni, mengharap kowe bali
malah krungu kabar jebule kowe wes rabi

remuk atiku, loro batinku
nganti aku ora kuat ngadepi uripku
separuh nyowoku ono ning awakmu
urip wegah arep mati pun aku tak mau

wes suwe aku ngenteni kowe
nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
ora awan ora bengi aku mikirke kowe
senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

wes suwe aku ngenteni kowe
nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
ora awan ora bengi aku mikirke kowe
senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu, Download Lagu BIP RECORD , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.08 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru