Download Lagu Nella Kharisma - Keneng Watune Mp3

Gambar Nella Kharisma - Keneng Watune
  • Title : Nella Kharisma - Keneng Watune
  • Listen : 3.9K
  • Size Mp3 : 6.8 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Keneng Watune

Nella Kharisma - Keneng Watune, Sing pernah kepikir
Sing biso welas
Nong riko hang sun kiro
Mung biso sun gawe
Sung gawe memengan ati
Janji nisun bengen
Kadung durung biso

Natoni sewu ati
Isun sing kiro mandeg
Arep mbukak ati
Tapi saiki isun keneng watune

Kenal riko isun sing biso lali
Malah saiki riko sing gelem nompo ati
Loro ati nisun nyesel mergo riko

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Keneng Watune, Download Lagu Nella Kharisma - Topic , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.8 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru