Download Lagu Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya
  • Title : Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya
  • Listen : 2.5M
  • Size Mp3 : 5.86 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya

Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya, mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu

wes telong sasi suwene aku pedot karo kowe
ra tau ono kabare wes ora jelas rupane
jare ora bakal lali jebol nyatane yo endi
kowe ra tau ngabari seprono tekan sakiki
dienteni ora kroso di-bbm ora ceto
jane kowe ki sembrono opo pancen wes suloyo
rupa ayu ati mblangsak omonganmu cen kepenak
lambe koyo pedal becak ngomong ngene jebol mayak

wes dasare nek sifatmu kuwi cen marai mangkel
ndeloke sek sugeh awakmu langsung gatel
opo meneh seng nggo ninja nek ra kuwi sek nggo fu
wes marai awak ngelu dadi mremen loro untu
aku wes ngerti aslimu jebule mung produk palsu
dimodali ninja fu kowe isoh dijak metu
ning omah macak kudungan neng njobo koyo bajingan
walah cil wagu tenan

mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu


golek sensasi neng facebook, jare okeh bribikane
padahal kuwi mung tai dan juga tidak berfiksi
diumumke lewat dinding padahal itu gak penting
dikiranya gue ngefek, sorry aja gue cuek
lo itu emang cerdik, cari muka biar eksis
mestinya eh lo ngaca, dirimu itu siapa
tampang cuma cari muka
ini mulut mulut gue biar jelek tapi kece

mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu

mendes kuwi cen gayamu, kimcil kuwi julukanmu
meng paitan rupo karo lambemu seng lunyu
nek dideloke rupamu yo pancen unyu unyu
mbasan wes kenal njero sifatmu kaya a u
lho caramu koyo ngono waton jepat langsung minggat
ramikirke aku sapa saiki ngejak suloyo
jane aku ki yo monggo nek arep minggat karepmu
seng penting aku wes ngerasake barangmu itu

mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu

mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu

mendes sifatmu kimcil kuwi celukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan milih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya, Download Lagu Opera Swara Genta ID , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.86 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru