Download Lagu Lilin Herlina - Jaket Iki Mp3

Gambar Lilin Herlina - Jaket Iki
  • Title : Lilin Herlina - Jaket Iki
  • Listen :
  • Size Mp3 : 6.71 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Lilin Herlina - Jaket Iki

Lilin Herlina - Jaket Iki, Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapakake aku
ADVERTISING

Mbok lepas jaketmu, njur mlayoni aku
Kangen tak suntek, ing rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip, saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu, sak tenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki, tresnaku sansoyo gati

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapakake aku
Mbok lepas jaketmu, njur mlayoni aku

Kangen tak suntek, ing rangkulanmu
Prapatan jalan mastrip, saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni
Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu, sak tenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki, tresnaku sansoyo gati
Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Search: Download Lagu Lilin Herlina - Jaket Iki, Download Lagu Perdana Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.71 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru