Download Lagu Lilin Herlina - Tresno Sudro Mp3

Gambar Lilin Herlina  - Tresno Sudro
  • Title : Lilin Herlina - Tresno Sudro
  • Listen : 522.3K
  • Size Mp3 : 6.85 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Lilin Herlina - Tresno Sudro

Lilin Herlina - Tresno Sudro, Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus sing merak ati
Awan bengi ra biso lali
Tansah eling esemmu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyanding sliramu
lirikcampursarinan.blogspot.com


*)
Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah iro aku wong durjono
Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban
Wong bagus..2x tak enteni
Lilane wong tuwaku nerimo kowe
Sing sabar…2x yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu
Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo tresnaku

Search: Download Lagu Lilin Herlina - Tresno Sudro, Download Lagu Perdana Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.85 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru