Download Lagu Mahesa & Nella Kharisma - Luntur Mp3

Gambar Mahesa & Nella Kharisma - Luntur
  • Title : Mahesa & Nella Kharisma - Luntur
  • Listen : 6.5K
  • Size Mp3 : 6.65 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Mahesa & Nella Kharisma - Luntur

Mahesa & Nella Kharisma - Luntur, Sing kiro ono maning, roso welas
Sing kiro ono maning, roso ngeman.
Mergo riko sing koyo bengen maning.
ADVERTISING


Wis sing ono cerito, tentrem nong batin
Wis sing ono cerito, angete roso.
Riko wis kegowo amuk hang kenemenen.

Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.

Sing kiro ono maning, roso welas
Sing kiro ono maning, roso ngeman.
Mergo riko sing koyo bengen maning.

Wis sing ono cerito, tentrem nong batin
Wis sing ono cerito, angete roso.
Riko wis kegowo amuk hang kenemenen.
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.

Search: Download Lagu Mahesa & Nella Kharisma - Luntur, Download Lagu Nella Kharisma - Topic , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.65 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru