Download Lagu Mahesa Ft. Vita Alvia - Lungset Mp3

Gambar Mahesa Ft. Vita Alvia - Lungset
  • Title : Mahesa Ft. Vita Alvia - Lungset
  • Listen : 14.2M
  • Size Mp3 : 6.98 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Mahesa Ft. Vita Alvia - Lungset

Mahesa Ft. Vita Alvia - Lungset, lungset
sun sembur esem iki
masio tah udan njero ati
ADVERTISING

nono wujude ulihe ngenteni
lungset ati iki…

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wngi masio isun sing ono

Search: Download Lagu Mahesa Ft. Vita Alvia - Lungset, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.98 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru