Download Lagu Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa Mp3

Gambar Nella Kharisma - Mung Riko  Feat. Mahesa
  • Title : Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa
  • Listen : 9.6K
  • Size Mp3 : 6.13 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa

Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa , Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Seneng urip iki yo mergo riko

Sing ono susahe ati dung nyanding riko
Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko
Hang isun anteni hang sun impi – impi
Yoro mun rupan riko
Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Suci welas iki mung isun hang nduweni
Wengi hang sun impi yo mergo riko
Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

Isun lan riko podo ngimbangi
Nggowo roso welas hang suci
Ulan lan lintang nyinari wengi
Welas iki madangi ati
Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko
Hang isun anteni hang sun impi – impi
Yoro mun rupan riko
Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa , Download Lagu Nella Kharisma - Topic , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.13 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru