Download Lagu Nella Kharisma - Aku Mati Roso Mp3

Gambar Nella Kharisma - Aku Mati Roso
  • Title : Nella Kharisma - Aku Mati Roso
  • Listen : 34.9K
  • Size Mp3 : 4 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Aku Mati Roso

Nella Kharisma - Aku Mati Roso, Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutup mendung noring sukmo

Metengi tresno iki

Mungguh wae keno tak jalok
Ra kepengen weruh kowe
Getun saiki kari getun
Nyang opo ora mbusek aran sliramu

Mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
Nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan urip bareng selawase iye 5x
Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan di gugahi
Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Dedel ati iki, cuel ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki kowe sing nyatoni
Soyo keroso perih
Ra ngiro aku tegone kowe
Ngiris ngiris ati

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Aku Mati Roso, Download Lagu Pelita Utama , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 4 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru