Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak 2 Mp3

Gambar Nella Kharisma - Bojo Galak 2
  • Title : Nella Kharisma - Bojo Galak 2
  • Listen : 853.9K
  • Size Mp3 : 6.9 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Bojo Galak 2

Nella Kharisma - Bojo Galak 2, Ra Sah Dipikir Nduwe Bojo Sing Galak
Urep Mung Sepisan Kudu Digawe Penak
Kudu Kuwat Atine Wani Nanggung Bebane
Kabeh Dilakoni Yen Wes Ngene Dalane

Asem Rasane Kecut
Gula Rasane Legi
Kabeh Uwes Kebacut
Yo Kudu Dilakoni

Saking Sabare Aku Ngadepi Kelakuanmu
Senengane Nesu-Nesu, Ro Aku Ngejak Padu
Tetapku Sayang Aku Bertahan
Senajan Bojoku Galak Tak Akan Ku Tinggalkan

Tetep Syukuri Wae
Trimo Opo Enenge
Mungkin Iki Dalane
Koe Sing Dadi Jodone

Ra Sah Dipikir Nduwe Bojo Sing Galak
Urep Mung Sepisan Kudu Digawe Penak
Kudu Kuwat Atine Wani Nanggung Bebane
Kabeh Dilakoni Yen Wes Ngene Dalane

Atiku Wes Kadung Tresno
Senajan Atiku Loro

Jamu Godong Telo Campur Beras Kencur
Kadang Atiku Gelo Nanging Tresnaku Ra Luntur
Ibarat Koe Geni Aku Dadai Banyune
Yen Koe Muni-Muni Aku Iso Ngademke

Koe Mecucu Aku Tetep Ngguyu
Kabeh Kekurangamu Melengkapi Uripku
Rasah Nganggo Sambat Senajan Kui Berat
Demi Koe Bojoku Yo Aku Mesti Kuwat

Ora Sah Kenceng-Kenceng
Urep Seng Santai Wae
Ojo Nganti Sepaneng
Mending Ditinggal Karaoke

Ra Sah Dipikir Nduwe Bojo Sing Galak
Urep Mung Sepisan Kudu Digawe Penak
Kudu Kuwat Atine Wani Nanggung Bebane
Kabeh Dilakono Yen Wes Ngene Dalane

Ra Sah Dipikir Nduwe Bojo Sing Galak
Urep Mung Sepisan Kudu Digawe Penak
Kudu Kuwat Atine Wani Nanggung Bebane
Kabeh Dilakono Yen Wes Ngene Dalane

Atiku Wes Kadung Tresno
Senajan Atiku Loro
Atiku Wes Kadung Tresno
Senajan Atiku Loro
Nanging Ora Popo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak 2, Download Lagu DSA RECORD , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.9 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru