Download Lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi Mp3

Gambar Nella Kharisma - Gagal Rabi
  • Title : Nella Kharisma - Gagal Rabi
  • Listen : 1M
  • Size Mp3 : 6.1 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Gagal Rabi

Nella Kharisma - Gagal Rabi, wes kadung lamaran
nyebarke undangan
jebul malah ra sido
lungguh ning pelaminan

ngopo kowe tego
medot tali asmoro
demi tresno sing liyo
aku mok tinggalno

getun rasane yen pas lagi kelingan
tresno sing tak karepke kini tinggal kenangan
kari ngenteni tanggale dewe rabi
kowe malah mbatalke, gawe tatune ati

wes kadung lamaran, nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mok tinggalno




jane aku kurang opo tiwas ku ngekeki tresno
lamaranmu wes tak tompo, pas meh rabi kowe lungo
undangan wes tak sebarke, cincin kawin tak siapke
malah tekan dinane kowe tega mbatalke
yen ra gelem tak rabi mending ngomong ket wingi
ojo ngek’i janji sing ra biso mok lakoni
yen wes ngene iki aku kudu piye
wes kebacut yakin eh jebul dodo jodone

wes kadung lamaran, nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
gawe tatu ning atiku, mupuske roso tresnoku

wes kadung lamaran, nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

wes kadung lamaran, nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mok tinggalno
demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi, Download Lagu Milady Record Official , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.1 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru