Download Lagu Nella Kharisma - Hatiku Pilu Mp3

Gambar Nella Kharisma - Hatiku Pilu
  • Title : Nella Kharisma - Hatiku Pilu
  • Listen : 1.6M
  • Size Mp3 : 6.9 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Hatiku Pilu

Nella Kharisma - Hatiku Pilu, netes banyu motoku
kelingan esemmu
mageh ono gambar waru
neng njero atiku

remuk tenan rosoku
nyakseni akadmu
senadyan loro
aku macak tegar neng ngarepmu

hatiku pilu, hatiku pilu

nelongso tenan rasane neng jero atiku
nyakseni rabimu tepat nong ngarep motoku
hujan gerimis turun membasahi pipiku
kelingan tresnoku kandas di tangan penghulu

tak dungakne kowe bahagia ambi rabimu
cukup siji aku wae seng ngrasakno catu
ojo mbok baleni tingkahmu marang bojomu
bene ora ngerasakno loro koyo loroku

netes banyu motoku, kelingan esemmu
mageh ono gambar waru neng njero atiku
remuk tenan rosoku nyakseni akadmu
senadyan loro aku macak tegar neng ngarepmu
hatiku pilu, hatiku pilu

nelongso tenan rasane neng jero atiku
nyakseni rabimu tepat nong ngarep motoku
hujan gerimis turun membasahi pipiku
kelingan tresnoku kandas di tangan penghulu

tak dungakne kowe bahagia ambi rabimu
cukup siji aku wae seng ngrasakno catu
ojo mbok baleni tingkahmu marang bojomu
bene ora ngerasakno loro koyo loroku

netes banyu motoku, kelingan esemmu
mageh ono gambar waru neng njero atiku
remuk tenan rosoku nyakseni akadmu
senadyan loro aku macak tegar neng ngarepmu
hatiku pilu, hatiku pilu

netes banyu motoku, kelingan esemmu
mageh ono gambar waru neng njero atiku
remuk tenan rosoku nyakseni akadmu
senadyan loro aku macak tegar neng ngarepmu
hatiku pilu, hatiku pilu

netes banyu motoku, kelingan esemmu
mageh ono gambar waru neng njero atiku
remuk tenan rosoku nyakseni akadmu
senadyan loro aku macak tegar neng ngarepmu
hatiku pilu, hatiku pilu

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Hatiku Pilu, Download Lagu Ilux Official , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.9 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru