Download Lagu Nella Kharisma - Juragan Edan Mp3

Gambar Nella Kharisma - Juragan Edan
  • Title : Nella Kharisma - Juragan Edan
  • Listen : 699.7K
  • Size Mp3 : 7.11 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Juragan Edan

Nella Kharisma - Juragan Edan, tetep ajeg tekadku
senajan sliramu babu
ora nyurutku tresnaku

ojo sampek atimu
ngeroso minder karo aku
ra ono juragan babu

nuwun sewu juraganku
kulo mung atase babu
njenengan ampun kesusu

taseh katang tiang setri
kang luweh pantes ndampingi
sanes kados kulo niki

uwes to sayangku mantepku yo mung awakmu
ra ono sak dunyo sing padhang koyo awakmu
lugu santun sopan yo tur ayu
ora urus pokok kowe panggah tekku

nduwe juragan edan, repot ra ketulungan
yen pun ikhlas tenanan, kulo mung manut juragan
lilo atimu lilo, ojo mergo kepekso
tulus niatku tresno, saiki yo wis ketompo

tetep ajeg tekadku, senajan sliramu babu
ora nyurutku tresnaku
ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku
ra ono juragan babu

nuwun sewu juraganku, kulo mung atase babu
njenengan ampun kesusu
taseh katang tiang setri, kang luweh pantes ndampingi
sanes kados kulo niki

uwes to sayangku mantepku yo mung awakmu
ra ono sak dunyo sing padhang koyo awakmu
lugu santun sopan yo tur ayu
ora urus pokok kowe panggah tekku

nduwe juragan edan, repot ra ketulungan
yen pun ikhlas tenanan, kulo mung manut juragan
lilo atimu lilo, ojo mergo kepekso
tulus niatku tresno, saiki yo wis ketompo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Juragan Edan, Download Lagu Aneka Safari Records , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.11 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru