Download Lagu Nella Kharisma - Kalah Cepet Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kalah Cepet
  • Title : Nella Kharisma - Kalah Cepet
  • Listen : 4M
  • Size Mp3 : 6.09 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kalah Cepet

Nella Kharisma - Kalah Cepet, sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten....

abote nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

abote nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kalah Cepet, Download Lagu Sakura Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.09 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru