Download Lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati
  • Title : Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati
  • Listen : 0.9M
  • Size Mp3 : 5.81 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati

Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati, Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Kerlap kerlip lintang ana ring awang - awang
Ngengetaken isun rikala ambi rika
Semilire angin ana ring wayah wengi
Nambyahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Duh nelangsa rasane ati
Pingin ketemu tapi sing bisa
Kaya dene mangsa ketiga
Ngenteni banyu udan teka
Kangen iki setengah mati
Mung rika hang bisa nambyani
Sayang riko saiki nong ngendi
Wis suwe sun nganten - nganteni

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati, Download Lagu DD STAR Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.81 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru