Download Lagu Nella Kharisma - Kedanan Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kedanan
  • Title : Nella Kharisma - Kedanan
  • Listen : 486.7K
  • Size Mp3 : 7.12 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kedanan

Nella Kharisma - Kedanan, sing koyo biasae isun koyo gedigi
duwe roso demen kari kenemenen
buru ketemu pisan ati wing sing karuan
rasane koyo wong kedanan
opo mulo sun iki kendanan

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani

sing koyo biasae isun koyo gedigi
duwe roso demen kari kenemenen
buru ketemu pisan ati wing sing karuan
rasane koyo wong kedanan, opo mulo sun iki kendanan

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kedanan, Download Lagu DD STAR Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.12 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru