Download Lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kelingan Mantan
  • Title : Nella Kharisma - Kelingan Mantan
  • Listen : 42.6M
  • Size Mp3 : 5.84 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kelingan Mantan

Nella Kharisma - Kelingan Mantan, dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi
dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi
pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
sumpah janji tresno iki aku karo koe
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
mugo wae tresnoku dadi kenangan
dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi
opo iki bukti katresnanmu marang aku
koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodo sue wes sesasi ora ngabari
aku bingung kudu goleki kowe neng ngendi
yoweslah pancen iki dalane
ati iki mung iso ngampet lorone
bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
senajan koe wes gawe cidro neng atiku
mas pangapurane kanggo awakku
mergani tresno iki tak direstui ibuku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanti ikhlas ati, lilakno aku kanti ikhlas ati
dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.84 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru