Download Lagu Nella Kharisma - Kependem Tresno Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kependem Tresno
  • Title : Nella Kharisma - Kependem Tresno
  • Listen : 10.3M
  • Size Mp3 : 6.68 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kependem Tresno

Nella Kharisma - Kependem Tresno, cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

senajan kowe wes karo liyane
nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati


cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

senajan kowe wes karo liyane
nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati
senajan tresno iki mung kependem ning ati

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kependem Tresno, Download Lagu Khatulistiwa Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.68 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru