Download Lagu Nella Kharisma - Kesenggol Rondo Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kesenggol Rondo
  • Title : Nella Kharisma - Kesenggol Rondo
  • Listen : 2.5M
  • Size Mp3 : 6.76 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kesenggol Rondo

Nella Kharisma - Kesenggol Rondo, ra kurang bumbu ra kurang ragi
ra kurang ayu ra kurang seksi
rumangsamu koyo widadari
neng bojoku kok yo kurang gati

opo jalaran opo kawitan
opo yo kowe duwe simpenan
kok sajake wes ora kerasan
balik omah gur gawe ampiran

lagek wae urip rodo mulyo
saiki kowe mangkat neko-neko

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

opo jalaran opo kawitan
opo yo kowe duwe simpenan
kok sajake wes ora kerasan
balik omah gur gawe ampiran

lagek wae urip rodo mulyo
saiki kowe mangkat neko-neko

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa-rasane kudu ucul wae
seh kelingan esemme sing kono kae

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kesenggol Rondo, Download Lagu Aneka Safari Records , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.76 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru