Download Lagu Nella Kharisma - Koplak Mp3

Gambar Nella Kharisma - Koplak
  • Title : Nella Kharisma - Koplak
  • Listen : 405.8K
  • Size Mp3 : 7.69 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Koplak

Nella Kharisma - Koplak, bojoku koplak gawene ngombe arak
bojoku koplak ababe rodo sengak
bojoku koplak uwonge rodo galak
bojoku koplak nek ngomong mencak mencak

lalala lala lalala lala lala
lalala lala lalala lala lala

salahku biyen milih wong ganteng sak alam dunyo
banget gantenge yo ngantek ora rupo manungso
salahku biyen milih wong lanang sing sregep kerjo
banget sregepe sampek ra tau ngewenehi belonjo

bojo koplak, nggur pinter gawe anak
bojo koplak, nggur pinter gawe anak


bojoku koplak gawene ngombe arak
bojoku koplak ababe rodo sengak
bojoku koplak uwonge rodo galak
bojoku koplak nek ngomong mencak mencak

lalala lala lalala lala lala
lalala lala lalala lala lala

salahku biyen milih wong ganteng sak alam dunyo
banget gantenge yo ngantek ora rupo manungso
salahku biyen milih wong lanang sing sregep kerjo
banget sregepe sampek ra tau ngewenehi belonjo

bojo koplak, nggur pinter gawe anak
bojo koplak, nggur pinter gawe anak

lalala lala lalala lala lala
lalala lala lalala lala lala

salahku biyen milih wong ganteng sak alam dunyo
banget gantenge yo ngantek ora rupo manungso
salahku biyen milih wong lanang sing sregep kerjo
banget sregepe sampek ra tau ngewenehi belonjo

bojo koplak, nggur pinter gawe anak
bojo koplak, nggur pinter gawe anak

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Koplak, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.69 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru