Download Lagu Nella Kharisma - Korban Janji Mp3

Gambar Nella Kharisma - Korban Janji
  • Title : Nella Kharisma - Korban Janji
  • Listen : 0.9M
  • Size Mp3 : 5.11 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Korban Janji

Nella Kharisma - Korban Janji, Tanpo welas koe lungo biyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku


Tersakiti sendiri di malam itu

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku

Udan bledek kang dadi saksiku

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Korban Janji, Download Lagu Milady Record Official , Download Lagu pop,dangdut,indo,hip-hop-rap,top-lagu-indonesia,lagu-dangdut-koplo-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 5.11 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru