Download Lagu Nella Kharisma - Kurang Piknik Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kurang Piknik
  • Title : Nella Kharisma - Kurang Piknik
  • Listen : 2.5M
  • Size Mp3 : 6.71 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kurang Piknik

Nella Kharisma - Kurang Piknik, Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu mung salah tompo







Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu mung salah tompo

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno
Lungguh jejer manis, ayem ning dodo


Jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu
Mung dolan karo konco mbok tuduh aku selingkuh
Yen dolan metu ra tau bener neng ngarepmu
Gampang cemburu, wedi kecantol alesanmu

Mbok disetel kalem, koe ojo gampang nesu




Ndang ngopi disek, ditenangne atimu
Ben ora gampang panik, ojo digas mikirmu
Ngene oleh’e kurang piknik awakmu

Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo, cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno, lungguh jejer manis, ayem ning dodo

Jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu
Mung dolan karo konco mbok tuduh aku selingkuh
Yen dolan metu ra tau bener neng ngarepmu
Gampang cemburu, wedi kecantol alesanmu

Mbok disetel kalem, koe ojo gampang nesu
Ndang ngopi disek, ditenangne atimu
Ben ora gampang panik, ojo digas mikirmu
Ngene oleh’e kurang piknik awakmu





Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo, cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno, lungguh jejer manis, ayem ning dodo

Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo, cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno, lungguh jejer manis, ayem ning dodo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kurang Piknik, Download Lagu DD STAR Record , Download Lagu pop,dangdut,indo,top-lagu-indonesia, Download Lagu dengan ukuran 6.71 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru