Download Lagu Nella Kharisma - Lalekno Baen Mp3

Gambar Nella Kharisma - Lalekno Baen
  • Title : Nella Kharisma - Lalekno Baen
  • Listen : 334.1K
  • Size Mp3 : 6.04 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Lalekno Baen

Nella Kharisma - Lalekno Baen, Sing nyongko pungkasane rusak ati nisun
Wes ping piro baen riko ngejur batin iki
Wes cukup riko gawe ajur urip isun
ADVERTISING

Sak wise riko ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Sing nyongko pungkasane rusak ati nisun
Wes ping piro baen riko ngejur batin iki
Wes cukup riko gawe ajur urip isun
Sak wise riko ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Lalekno Baen, Download Lagu DSA RECORD , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.04 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru