Download Lagu Nella Kharisma - Lungset Mp3

Gambar Nella Kharisma - Lungset
  • Title : Nella Kharisma - Lungset
  • Listen : 14.2M
  • Size Mp3 : 7.15 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Lungset

Nella Kharisma - Lungset, sun sembur esem iki
masiyo tah udan njero ati
nono wujute ulihe ngenteni
lungset ati iki

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing ono liyo
solong tah solong riko apuwo

tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
uwah janji lan roso

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing ono liyo
solong tah solong riko apuwo


tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko, uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko, hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi masiyo isun sing ono

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Lungset, Download Lagu DD STAR Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.15 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru