Download Lagu Nella Kharisma - Mbagi Ati Mp3

Gambar Nella Kharisma - Mbagi Ati
  • Title : Nella Kharisma - Mbagi Ati
  • Listen : 197.7K
  • Size Mp3 : 6.93 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Mbagi Ati

Nella Kharisma - Mbagi Ati, kurang paran isun iki
magih demenan riko sun belani pati
kurang paran isun iki
magih demenan riko sun ragati

isun yo wis kebacut ngabeti
njalok paran bain sun turuti
kanggo njogo ikhlase ati
kanggo njogo welas hang suci hooo

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

isun yo wis kebacut ngabeti
njalok paran bain sun turuti
kanggo njogo ikhlase ati
kanggo njogo welas hang suci hooo


bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Mbagi Ati, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.93 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru