Download Lagu Nella Kharisma - Mulut Sales Mp3

Gambar Nella Kharisma - Mulut Sales
  • Title : Nella Kharisma - Mulut Sales
  • Listen : 101.2K
  • Size Mp3 : 4.89 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Mulut Sales

Nella Kharisma - Mulut Sales, dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

uwes dadi korban aku dinggo bancaan
pancene kowe tegel tenan
ra nganggo ati, ra due perasaan
mbok gawe uripku iki soyo berantakan

semua omonganmu kuwi gombal mugiyo
kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
getun tak roso, ra iso tak terimo
aku tok apusi, atiku loro

dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

bodohku iki gampang tok apusi
mbendino kowe janji wes mesti mok ingkari
due hobi kok ngapusi, senengane ngumbar janji
ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani

tak yakinke atiku koe tulus ro aku
nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo
tega nggandeng wong liyo ning ngarepe moto
jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro

dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Mulut Sales, Download Lagu Aneka Safari Records , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 4.89 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru