Download Lagu Nella Kharisma - Ora Masalah Mp3

Gambar Nella Kharisma - Ora Masalah
  • Title : Nella Kharisma - Ora Masalah
  • Listen : 7.5M
  • Size Mp3 : 5.97 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Ora Masalah

Nella Kharisma - Ora Masalah, kowe pernah ono ning atiku
janji ora bakal ninggalke aku
saiki kowe lungo mblenjani janjimu
ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati


urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
ora masalah, sabarku turah-turah
ketimbang nggawe atiku bubrah
ketimbang nggawe uripku susah

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Ora Masalah, Download Lagu Khatulistiwa Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.97 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru