Download Lagu Nella Kharisma - Ora Umum Mp3

Gambar Nella Kharisma - Ora Umum
  • Title : Nella Kharisma - Ora Umum
  • Listen : 0.9M
  • Size Mp3 : 6.68 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Ora Umum

Nella Kharisma - Ora Umum, Le. yale yale.
Lagu ngawur., nono judule.

Wong meduro dul mu'i,
Suroboyo darmaji.
Wong kediri sutaji,
Banyuwangi samsuri.

Tukang joget bang jali,
Tukang sulap mas dedi.
Caprese jokowi,
Prabowo rhoma dan bakri.

Bojo siji mboseni,
Bojo loro kurang siji.
Bojo telu sik nambai,
Bojo papat mateni.

Bli ketut omahe bali,
Megawe dodolan emi.
Saben bengi gawene ngopi,
Nang warunge mbok darmi.

Isuk isuk sego pecel,
Awan awan gado gado.
Rodok sore rujak soto,
Bengi bengi mangan bakso.

Tom and jerry amerika,
Upin ipin malaysia.
Sun go kong dari china,
Wiro sableng indonesia.

Ronaldo pemain bola,
Shahrukhan aktor india.
Bob marley sukanya ganja,
Malin kundang anak durhaka.

Wong meduro dul mu'i,
Suroboyo darmaji.
Wong kediri sutaji,
Banyuwangi samsuri.

Tukang joget bang jali,
Tukang sulap mas dedi.
Caprese jokowi,
Prabowo rhoma dan bakri.

Bojo siji mboseni,
Bojo loro kurang siji.
Bojo telu sik nambai,
Bojo papat mateni.

Bli ketut omahe bali,
Megawe dodolan emi.
Saben bengi gawene ngopi,
Nang warunge mbok darmi.

Isuk isuk sego pecel,
Awan awan gado gado.
Rodok sore rujak soto,
Bengi bengi mangan bakso.

Tom and jerry amerika,
Upin ipin malaysia.
Sun go kong dari china,
Wiro sableng indonesia.

Ronaldo pemain bola,
Shahrukhan aktor india.
Bob marley sukanya ganja,
Malin kundang anak durhaka.

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Ora Umum, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.68 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru