Download Lagu Nella Kharisma - Orang Ketiga Mp3

Gambar Nella Kharisma - Orang Ketiga
  • Title : Nella Kharisma - Orang Ketiga
  • Listen : 436.5K
  • Size Mp3 : 6.07 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Orang Ketiga

Nella Kharisma - Orang Ketiga, isun bingung riko takoni
opo sun mageh welas nong riko
sun sing biso mungkir roso iku
saiki wes mangkat sudo
krono tekane wong nomer telu

sitik sitik koyo banyu nggerus watu
riko ilang keganti
sengidan sengidan isun soyo lunyu
suloyo mulo sun akoni
krono anane wong nomer telu

barang mambu sing keneng ditutupi
sampek kapan sun kudu ningguli
sui sui yo katon belang iki

mesti baen atin riko tatu
dung weruh welas iki sun maru
saiki ono wong hang nomer telu

sitik sitik koyo banyu nggerus watu
riko ilang keganti
sengidan sengidan isun soyo lunyu
suloyo mulo sun akoni
krono anane wong nomer telu

barang mambu sing keneng ditutupi
sampek kapan sun kudu ningguli
sui sui yo katon belang iki

mesti baen atin riko tatu
dung weruh welas iki sun maru
saiki ono wong hang nomer telu

barang mambu sing keneng ditutupi
sampek kapan sun kudu ningguli
sui sui yo katon belang iki

mesti baen atin riko tatu
dung weruh welas iki sun maru
saiki ono wong hang nomer telu

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Orang Ketiga, Download Lagu Aneka Safari Records , Download Lagu pop,dangdut,indo,top-lagu-indonesia, Download Lagu dengan ukuran 6.07 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru