Download Lagu Nella Kharisma - Pantai Klayar Mp3

Gambar Nella  Kharisma - Pantai Klayar
  • Title : Nella Kharisma - Pantai Klayar
  • Listen : 2.2M
  • Size Mp3 : 7.35 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Pantai Klayar

Nella Kharisma - Pantai Klayar, tulung sawangen, sawangen aku
sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo
aku wis lilo

samar ati iki samar
yen nganti kowe lali
janjimu ning pantai klayar

samar ati iki samar
yen nganti kowe tego
ninggal aku ganti pacar hoo uooo

sedelo wae aku ora biso
aduh kowe ning opo ninggalke lungo
sekedep netro aku ora lilo
yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo hoo uooo


tulung sawangen, sawangen aku sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo aku wis lilo

samar ati iki samar
yen nganti kowe lali janjimu ning pantai klayar
samar ati iki samar
yen nganti kowe tego ninggal aku ganti pacar hoo uooo

sedelo wae aku ora biso
aduh kowe ning opo ninggalke lungo
sekedep netro aku ora lilo
yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo hoo uooo

birune segoto kutho pacitan
nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
birune segoto kutho pacitan
pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan hoouooo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Pantai Klayar, Download Lagu CSR RECORD , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.35 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru