Download Lagu Nella Kharisma - Penak Konco Mp3

Gambar Nella Kharisma - Penak Konco
  • Title : Nella Kharisma - Penak Konco
  • Listen : 3.2M
  • Size Mp3 : 5.85 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Penak Konco

Nella Kharisma - Penak Konco, Bedo ranemu dalane
Karo koe aku raono bahagiane
Timbang gelo, mung disio-sio
Rasah digawe dowo crito iki
Tresno rabakal iso nyawiji

Abot kesel sing ngrasakke
Karo koe anane ming rame wae
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
Tanpa kelingan janji awale

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe ngoleki
Aku pie kowe ra peduli

Ra perlu ngomogke tresno
Yen kui mung ngawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe ngoleki
Aku pie kowe ra peduli

Ra perlu ngomogke tresno
Yen kui mung ngawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Awak dewe penak konco
Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Penak Konco, Download Lagu Aneka Safari Records , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.85 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru