Download Lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa Mp3

Gambar Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa
  • Title : Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa
  • Listen : 1.7M
  • Size Mp3 : 6.09 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa

Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa, aku wes tuwek tapi sek urung payu
mlaku mlaku golek jodo ora nemu
jare dukunku kudu sabar cah ayu
syarate yo mangan kembang macem pitu

pikiran buntu, jodo ra nemu
tak lakoni sing jare dukunku
mangan kembang macem pitu, jodo panggah ora nemu
sing keroso malah senep wetengku

dadi omongan tonggo-tonggoku
perkoro aku perawan tuwek urung payu
keroso loro ning jerone atiku
yen pas krungu omongane tonggoku

pikiran buntu, jodo ra nemu
tak lakoni sing jarene dukunku
mangan kembang macem pitu, jodo panggah ora nemu
sing keroso malah senep wetengku


aku wes tuwek tapi sek urung payu
mlaku mlaku golek jodo ora nemu
jare dukunku kudu sabar cah ayu
syarate yo mangan kembang macem pitu

pikiran buntu, jodo ra nemu
tak lakoni sing jarene dukunku
mangan kembang macem pitu, jodo panggah ora nemu
sing keroso malah senep wetengku

dadi omongan tonggo-tonggoku
perkoro aku perawan tuwek urung payu
keroso loro ning jero atiku
yen pas krungu omongane tonggoku

pikiran buntu, jodo ra nemu
tak lakoni sing jarene dukunku
mangan kembang macem pitu, jodo panggah ora nemu
sing keroso malah senep wetengku

saikine aku pasrah marang Gusti Pangeran
yen wis wayahe mesti kecethukan
masio krungu akeh omongan sing penting uripku tenang
ra usah ngurusi omongane wong edan, ra usah ngurusi omongane wong edan
ra usah ngurusi omongane wong edan, ra usah ngurusi omongane wong edan

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa, Download Lagu Ilux Official , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.09 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru