Download Lagu Nella Kharisma - Pisah Mp3

Gambar Nella Kharisma - Pisah
  • Title : Nella Kharisma - Pisah
  • Listen : 340.3K
  • Size Mp3 : 6.02 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Pisah

Nella Kharisma - Pisah, gedene ombak ning segoro laut kae
dadi saksi janjimu
naliko kondo bakal tresno selawase

padange suryo sing madhangi biru langit
dadi saksi janjimu
nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

yo wes aku nggur isone pasrah
yen dalane tresno kudu pisah

endi biyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pait tresnomu marang aku

padange suryo sing madhangi biru langit
dadi saksi janjimu
nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

yo wes aku nggur isone pasrah
yen dalane tresno kudu pisah

endi biyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pait tresnomu marang aku

endi biyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pait tresnomu marang aku

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Pisah, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.02 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru