Download Lagu Nella Kharisma - Prasetyo Mp3

Gambar Nella Kharisma - Prasetyo
  • Title : Nella Kharisma - Prasetyo
  • Listen : 242K
  • Size Mp3 : 6.97 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Prasetyo

Nella Kharisma - Prasetyo, Opo kudu tak lantunke tresnoku
Ben kowe krungu suworo atiku
Opo kudu tak lukiske kangenku
Ben kowe iso ndeleng tuluse ati mung kanggo kowe
Sayangku

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Opo kudu tak lantunke tresnoku
Ben kowe krungu suworo atiku
Opo kudu tak lukiske kangenku
Ben kowe iso ndeleng tuluse ati mung kanggo kowe
Sayangku

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Prasetyo, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.97 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru