Download Lagu Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri Mp3

Gambar Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
  • Title : Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri
  • Listen : 35.8M
  • Size Mp3 : 6.66 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri

Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri, lirik lagu Prei Kanan Kiri - Nella Kharisma:

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri, Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu dangdut,indo,lagu-dangdut-koplo-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 6.66 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru