Download Lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni Mp3

Gambar Nella Kharisma - Ra Nduweni
  • Title : Nella Kharisma - Ra Nduweni
  • Listen : 287.7K
  • Size Mp3 : 8.09 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Ra Nduweni

Nella Kharisma - Ra Nduweni, Cobo rungokno sworo atiku
Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu
Eling semono isih bebarengan
Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu

Nangis ning atiku eling nelongso rasane
Naliko kudu melepas lungomu
Nrimo kudu pisah naliko isih sayang
Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Tansah tak eling ning njero ati
Manggon soyo jeru sliramu

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Nadyan ngelalekne jenengmu
Nanging soyo kepatri tresnamu

Aku iseh ora iso nglalekake sliramu
Nadyan ora biso nduweni rogomu lan tresnomu
Nelongsone ati garise kudu nerimo perpisahan lan lungamu
Opo tresno ra kudu nduweni lan nyanding sliramu

Cobo rungokno sworo atiku
Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu
Eling semono isih bebarengan
Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu

Nangis ning atiku eling nelongso rasane
Naliko kudu melepas lungomu
Nrimo kudu pisah naliko isih sayang
Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Tansah tak eling ning njero ati
Manggon soyo jeru sliramu

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Nadyan ngelalekne jenengmu
Nanging soyo kepatri tresnamu

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Tansah tak eling ning njero ati
Manggon soyo jeru sliramu

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Nadyan ngelalekne jenengmu
Nanging soyo kepatri tresnamu

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni, Download Lagu Aneka Safari Records , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 8.09 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru