Download Lagu Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe Mp3

Gambar Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe
  • Title : Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe
  • Listen : 19.6K
  • Size Mp3 : 6.85 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe

Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe, awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe
dikancani mrono mrene
aku emoh yen ditinggal lungo
pengen bareng saklawase

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe, dikancani mrono mrene
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku ndungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe, dikancani mrono mrene
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku ndungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe, Download Lagu Zidan Hansyah , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.85 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru