Download Lagu Nella Kharisma - Rajodo 2 Mp3

Gambar Nella Kharisma - Rajodo 2
  • Title : Nella Kharisma - Rajodo 2
  • Listen : 818.2K
  • Size Mp3 : 5.65 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Rajodo 2

Nella Kharisma - Rajodo 2, sayangku hapusen banyu motomu
cintamu tak direstui ibuku
ikhlasno masio loro atimu
percoyo sing tak rasakno podo

pangapurane awakku ra biso nyanding slirau
mergo wong tuwoku iki ora setuju
cintaku dan cintamu ini tuk menjadi satu

mergo awak dewe iki bedo agama
jare lek dadi siji kowe iso duso
masio ngempet loro aku manut wong tuwo

sayangku hapusen banyu motomu
cintamu tak direstui ibuku
ikhlasno masio loro atimu
percoyo sing tak rasakno podo

pangapurane awakku ra biso nyanding slirau
mergo wong tuwoku iki ora setuju
cintaku dan cintamu ini tuk menjadi satu

mergo awak dewe iki bedo agama
jare lek dadi siji kowe iso duso
masio ngempet loro aku manut wong tuwo

sayangku hapusen banyu motomu
cintamu tak direstui ibuku
ikhlasno masio loro atimu
percoyo sing tak rasakno podo

sayangku hapusen banyu motomu
cintamu tak direstui ibuku
ikhlasno masio loro atimu
percoyo sing tak rasakno podo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Rajodo 2, Download Lagu Aneka Safari Records , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.65 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru