Download Lagu Nella Kharisma - Rajodo 3 Mp3

Gambar Nella Kharisma - Rajodo 3
  • Title : Nella Kharisma - Rajodo 3
  • Listen : 2.5M
  • Size Mp3 : 6.82 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Rajodo 3

Nella Kharisma - Rajodo 3, pacaran karo aku
rabine ro koncoku
teririsnya hatiku
nerimo undanganmu

biyen mbok celuk sayang
saiki dadi mantan
janji ke pelaminan
ternyata jadi tamu undangan

nangis batin iki rasane kelingan kowe
tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
saiki lorone tak terimo dewe

pacaran karo aku, rabine ro koncoku
teririsnya hatiku nerimo undanganmu
biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan


nangis batin iki rasane kelingan kowe
tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
saiki lorone tak terimo dewe

pacaran karo aku, rabine ro koncoku
teririsnya hatiku nerimo undanganmu
biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

nangis batin iki rasane kelingan kowe
tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
saiki lorone tak terimo dewe

pacaran karo aku, rabine ro koncoku
teririsnya hatiku nerimo undanganmu
biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

pacaran karo aku, rabine ro koncoku
teririsnya hatiku nerimo undanganmu
biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan
ternyata jadi tamu undangan

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Rajodo 3, Download Lagu Ilux Official , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.82 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru