Download Lagu Nella Kharisma - Rajodo Mp3

Gambar Nella Kharisma - Rajodo
  • Title : Nella Kharisma - Rajodo
  • Listen : 6.5M
  • Size Mp3 : 6.69 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Rajodo

Nella Kharisma - Rajodo, Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati
Nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak rak berbakti
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
Kersane isun biyen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati
Nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane abote seng keroto iki
Kersane isun biyen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Rajodo, Download Lagu Ilux Official , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.69 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru