Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 2 Mp3

Gambar Nella Kharisma - Sayang 2
  • Title : Nella Kharisma - Sayang 2
  • Listen : 93.6M
  • Size Mp3 : 5.79 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Sayang 2

Nella Kharisma - Sayang 2, Cobo rungokno
Tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno

Aku isih ngenteni

Ombak segoro
Kok sajak ngelengake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati pati

Andaikan sayangku sakiki
Iseh ono neng kene
Kita akan slalu memadu cinta

Bungahing atiku
Sedihing atiku.hanya dalam mimpi

Rino lan wengi
Moto iki angel di aremake
Mung lam lamat
Esem lan manismu

Kapan kubertemu
Sak kedeping moto.wes marem atiku

Cobo rungoknoo
Tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku isih ngenteni
Ombak segoro

Kok sajak ngelengake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati pati
Andaikan sayangku sakiki

Iseh ono neng kene
Kita akan slalu memadu cinta
Bungahing atiku

Sedihing atiku.hanya dalam mimpi
Rino lan wengi

Moto iki angel di aremake
Mung lam lamat
Esem lan manismu
Kapan kubertemu

Sak kedeping moto.wes marem atiku
Andaikan sayangku saiki
Iseh ono neng kene
Kita akan slalu memadu cinta
Bungahing atiku
Sedihing atiku.hanya dalam mimpi
Rino lan wengi
Moto iki angel di aremake
Mung lam lamat
Esem lan manismu
Kapan kubertemu
Sak kedeping moto.wes marem atiku

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 2, Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu dangdut,indo,lagu-dangdut-koplo-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 5.79 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru