Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 4 Mp3

Gambar Nella Kharisma - Sayang 4
  • Title : Nella Kharisma - Sayang 4
  • Listen : 4.5M
  • Size Mp3 : 6.74 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Sayang 4

Nella Kharisma - Sayang 4, Yen ono adem angin
Sumeripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenkusing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Yen ono adem angin
Sumeripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 4, Download Lagu DD STAR Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.74 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru