Download Lagu Nella Kharisma - Suket Teki Mp3

Gambar Nella Kharisma - Suket Teki
  • Title : Nella Kharisma - Suket Teki
  • Listen : 32.5M
  • Size Mp3 : 5.9 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Suket Teki

Nella Kharisma - Suket Teki, aku tak sing ngalah
trimo mundur timbang loro ati
tak oyako wong kowe wis lali
ora bakal bali

paribasan awak
urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu
ra iso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari
jebul thukule malah suket teki


paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu ra iso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari
jebul thukule malah suket teki

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari jebul thukule malah suket teki
tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Suket Teki, Download Lagu DD STAR Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.9 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru