Download Lagu Nella Kharisma - Tahu Bulat Mp3

Gambar Nella Kharisma - Tahu Bulat
  • Title : Nella Kharisma - Tahu Bulat
  • Listen : 65.7K
  • Size Mp3 : 6.75 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Tahu Bulat

Nella Kharisma - Tahu Bulat, Nggare bobad maning padang,
Jagat bengi ucul sing dandan.
Sun nunggu ning kober ngadang,
ADVERTISING

Planga-plongo kaya wong ilang.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Apa sih wis bli bisa rubah,
Tingkah masih angger kaya bocah.

Tahu bulat digoreng dadakan,
Kula nekat bagen dah pisahan.
Urip susah karo sampean,
Tambah lara ditinggal demenan.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Apa sih wis bli bisa rubah,
Tingkah masih angger kaya bocah.

Tahu bulat digoreng dadakan,
Kula nekat bagen dah pisahan.
Urip susah karo sampean,
Tambah lara ditinggal demenan.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Apa sih wis bli bisa rubah,
Tingkah masih angger kaya bocah.

Tahu bulat digoreng dadakan,
Kula nekat bagen dah pisahan.
Urip susah karo sampean,
Tambah lara ditinggal demenan.

Nggare bobad maning padang,
Jagat bengi ucul sing dandan.
Sun nunggu ning kober ngadang,
Planga-plongo kaya wong ilang.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Tahu Bulat, Download Lagu Sakura Record , Download Lagu pop,dangdut,indo,top-lagu-indonesia, Download Lagu dengan ukuran 6.75 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru