Download Lagu Nella Kharisma - Tombo Loro Mp3

Gambar Nella Kharisma - Tombo Loro
  • Title : Nella Kharisma - Tombo Loro
  • Listen : 41.2K
  • Size Mp3 : 5.98 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Tombo Loro

Nella Kharisma - Tombo Loro, Sing ono maning hang sun roso yo mung loro
Perih ring ati sing kuat sun bebyani
Sing ono tah paran biso ngyilangeno
Nong endi sun goleti tombo loro ne ati.
Sopo hang weruh paran tombo ati loro
Wis isun cobo tapi tetep sing biso
Paran tambane ati iki dadi lego
Wis sun tahan tapi isun tetep konang
Mili banyu moto iki temetes ing rino lan wengi
Inget riko hang sun iro sing byak kalih maruh ati
Padahal welas iki putih tulus lan suci
apuwo riko sing ngeregyani
sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun mbebani
sing ono tah paran biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Tombo Loro, Download Lagu Dian Febry , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.98 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru