Download Lagu Nella Kharisma - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo Mp3

Gambar Nella Kharisma - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
  • Title : Nella Kharisma - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
  • Listen : 1.8M
  • Size Mp3 : 6.86 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo

Nella Kharisma - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo, Biyen kowe nate janji
Nanging sak iki lha kok mbok blenjani
Opo to sebabpe iki
Kowe lan aku ora direstui

Tresnoku marang sliramu
Nganti sak iki ora oleh restu
Lilo aku ra lilo
Awakmu sak iki disanding wong liyo

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo, Download Lagu Khatulistiwa Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.86 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru